Промяна в съдбата! Ноември наближава и  ще промени много неща

...
Промяна в съдбата! Ноември наближава и  ще промени много неща
Коментари Харесай

Ноември  носи промяна в съдбата на тези зодии

Промяна в ориста! Ноември наближава и  ще промени доста неща в ориста на тези зодии.

Някой ще откри любовта си, различен ще има късмет да завоюва доста пари, а трети ще бъде съдбоносен да има триумф, положително възнаграждение, успокоение. Ще започнат  смяна в ориста към по-добро, ще се появи успокоение, убеденост, непоклатимост във всички сфери на живота.

Звездите обаче предизвестяват – не стойте и чакайте всичко да се промени.

Ето кои зодии ще имат смяна в ориста

 

Овен 21 март – 20 април

Ноември  е много претрупан месец.Вероятно в този момент ще можете да печелите толкоз пари, колкото преди. Звездите не ви поучават да слагате тъкмо в този момент извоюваното встрани – вземете всичко, за което мечтаете и от дълго време желаете.

Добра концепция е да инвестирате в имиджа и здравето си.

Дева 23.08 – 23.09

Доста сложен интервал за вас. Трябва обаче да се премине решително и с високо вдигната глава. Това е интервал на мъчителна смяна, прераждане.Оставете всичко, което ви пречи да бъдете щастливи, вземете със себе си единствено опита и започнете всичко отначало.

Много скоро ще стартира нов, по-успешен интервал от живота ви, изпълнен с наслада, шанс и разцвет. Звездите поучават – хванете всеки късмет, който Съдбата и Звездите ви дават.

 

Скорпион 24.10 – 21.11

Невероятно време за вас. В доста връзки ще намерите мир, ред и непоклатимост.

И въпреки всичко не би трябвало да разчитате единствено на звездите, евентуално е време да премахнете от живота си всичко, което ви пречи да продължите напред – неефективна работа, действия, отговорности, към този момент неуместни каузи и грижи, може би другари и родственици, връзка с които от дълго време е изчерпана.

Подредете нещата в живота си, в противоположен случай неприятностите и проблемите ще се върнат при вас доста скоро и удобният за вас интервал ще завърши без резултат.

Не се опасявайте да вземете фрапантни ограничения, всичко, което е ваше, ще остане при вас.

Стрелец 22.11 – 21.12

Очаква ви шанс – във всеки бизнес, начинание, във всевъзможни области на живота и смяна в ориста.

Важно е да се справите със себе си, да завършите моралните прекарвания и духовните търсения. Още първоначално на  ноември ще отворите нова страница в живота си – изпълнена с доста шанс, благополучие и шанс.

Бъдете открити и откровени и в никакъв случай не променяйте себе си – единствено най-силните ви страни ще ви оказват помощ да разрешите всички вероятни компликации и проблеми по пътя си.

Козирог 22.12 – 20.01

Много устойчиво и сполучливо време за Козирозите.

Толкова крепко сте стъпили на земята, че е време да се справите с всичко, което ви тревожи и тревожи, със остарели проблеми и нерешени задания. Действайте постепенно, само че решително. И се пробвайте малко да излезете от зоната на комфорт и непоклатимост – евентуално точно там Съдбата ви дава отлични шансове за смяна в ориста.

Предприемете деяние!

Риби 19.02 – 20.03

Предстои ви доста потребен и обмислен интервал изпълнен с смяна в ориста.

Основното предписание е да не бързате, имате задоволително време да се отпуснете, да се отърсите от остарели проблеми, да намерите отговори на всички въпроси, които ги чакат от много дълго време.

В бизнеса и значимите каузи правете проекти – те ще ви оказват помощ да не се заблудите и да загубите главната посока.

Успехът ще пристигна при вас.

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР